Pot la gent veure si captura la imatge del seu perfil de Facebook?

Ho admetem, som animals socials. Només n’hi ha poques vegades menyspreables que no són a Facebook o en diversos altres formes de mitjans socials. Però, per molt divertides que siguin aquestes plataformes de xarxes socials, el tema de la privadesa continua fluixant.







Així, entre el dilema de compartir i protegir, sorgeix la pregunta: la gent pot saber si jo? captura de pantalla les seves imatges de perfil de Facebook?



Si ets el mateix fent-se les captures de pantalla, llavors la resposta és rotundNo.Facebook no informarà a la persona si feu una captura de pantalla de la seva foto de perfil. A diferència de Snapchat, aquí l’única notificació que obtindreu és del telèfon que heu realitzat una captura de pantalla.

Veure més: Puc veure qui ha vist el meu perfil de Facebook?

El mateix es pot dir del Facebook Messenger també No importa si es tracta d'un xat amb un amic o un estrany complet, la funcionalitat de la captura de pantalla actuarà més o menys com en qualsevol altra aplicació; només el telèfon us informarà sobre les captures de pantalla.




Però, si sou dels que realment us preocupa imatges que floten a les xarxes socials, no hi podeu fer molt. Llevat, per descomptat, de no publicar mai una imatge ni limitar l’audiència als teus amics.

Fes una ullada a aquestes funcions fantàstiques de Facebook que desconeixíeu



Alternatives de captura de pantalla

Facebook té un robust sistema integrat Compartir alternativa que podeu utilitzar si no us resulta còmode fer captures de pantalla. Tot el que heu de fer és tocar el botó de compartir i enviar-lo al vostre amic que ja es troba a Facebook.







Si no és el cas, podeu tocar el menú de tres punts i seleccionar-ho Comparteix extern opció, que utilitza moltes opcions de tercers com Whatsapp, Missatges, Instagram, etc.





Què manté el futur?

Tenint en compte que n’hi ha gairebé 1.94 milions de usuaris actius de Facebook en un mes, és hora que Facebook introdueixi un control més estricte sobre qui pot guardar o descarregar les teves imatges de perfil. I s’ha fet cas, sembla. Darrerament, hi ha alguns usuaris va informar de veure un protector de la imatge de perfil a l'aplicació Facebook per a Android.

Això protector de la imatge de perfil mostra les línies semblants a la marca d'aigua en la descàrrega i restringeix el funcionament de la captura de pantalla fins al moment en què esteu a la imatge de perfil.

De la mateixa manera, l’opció de compartir o guardar no hi serà per a les imatges de perfil protegides. I parlant de la versió d'escriptori, ja no podreu desar la imatge com a fitxer d'imatge. En canvi, es descarregarà com a fitxer HTML, com és el cas de la majoria dels llocs web.







Però, com és el cas de la majoria de les funcions experimentals, passarà un temps abans de no tenir errors.

El problema de fons és això: Facebook no envia notificacions quan feu captures de pantalla, però tot i així, una forma ètica seria utilitzar les funcions de compartició. I si voleu pujar-lo una mica més amunt, feu el consentiment de la persona abans de prémer el botó de baixada. Però després, com diuen, una vegada comparteix alguna cosa a Facebook, és igual de cridar el mateix a tot el món.