Com compartir automàticament els vostres vídeos de YouTube a Facebook, Twitter i Google Reader

Si utilitzeu molt YouTube juntament amb altres xarxes socials, podríeu connectar-lo fàcilment als vostres comptes de Facebook, Twitter i Google Reader per compartir de manera automàtica els vostres vídeos i activitats de YouTube.




Aquesta és una guia pas a pas que us mostra com podeu connectar i compartir de forma automàtica vídeos de YouTube a Facebook, Twitter i Google Reader.

1. Inicieu la sessió al vostre compte de YouTube.

2. A la part superior dreta, feu clic al vostre nom d’usuari. Al menú desplegable, feu clic a 'Compte'.




3. Apareixerà la vostra pàgina de configuració del compte. Al plafó esquerre, feu clic a 'Compartició d'activitats'.




4. Ara comproveu primer l’opció “Sí, permet que es visualitzi un conjunt seleccionat de les meves activitats”. Heu de decidir quines activitats voleu compartir.

Marqueu les caselles al costat dels noms d’activitat que vulgueu compartir als llocs de xarxes socials. Per exemple, si marqueu la casella al costat de 'M'agrada un vídeo', si voleu qualsevol vídeo a YouTube, es compartirà automàticament a les altres xarxes.

Consell: Si sou un usuari freqüent de YouTube que li agrada, comenta o penja vídeos regularment, no comproveu aquestes opcions perquè poden molestar els vostres amics en altres xarxes. És possible que només vulgueu consultar l’opció “Preferit d’un vídeo”.

5. Feu clic a l’enllaç “Connecta comptes” present al costat de Facebook, Twitter i Reader. Per exemple, vaig fer clic a 'Connecta els comptes' al costat de Facebook.




6. Apareixerà una finestra on es connecta el compte de YouTube al compte de Facebook. Per connectar aquests comptes, feu clic al botó 'Connecta'.




Ara heu de permetre i autoritzar YouTube per accedir al vostre feed de notícies de Facebook i al Wall.




Això és. Els dos comptes estan connectats. Ara cada vegada que vulgueu, comenteu, preferiu, subscriviu-vos o pengeu qualsevol vídeo, apareixerà al vostre mur de Facebook com a font de notícies.








Com desconnectar o desactivar l’ús compartit automàtic

És fàcil, torna a la pàgina per compartir activitats. Trobareu un enllaç per desconnectar i desactivar l’ús compartit automàtic. Feu clic a l’enllaç per realitzar l’acció.




De la mateixa manera, podeu connectar comptes de Twitter i de lector de Google per compartir les vostres activitats de YouTube en aquests llocs.

A més, consulteu la nostra Guia de vídeos de YouTube si encara no ho és