Com corregir Google Photos que no es sincronitza amb Google Drive

El fet d’atendre milers de milions d’usuaris es pot convertir en mal de cap per a empreses com Google i Microsoft. Si ho fan un petit canvi en termes d'UI o de funció, pot provocar una reacció dels usuaris. Google està familiaritzat amb aquestes situacions. La companyia ha estat capaç de matar productes / serveis com ara Google Trips, Google Inbox i tauletes Pixel.







N’hi ha fins i tot un lloc dedicat per fer el seguiment de la llista de coses que ha desactivat l'empresa de cerca.

Un d'aquests incidents ha estat pel que fa a Google Fotos. Des de la seva introducció el 2015, el servei de còpia de seguretat de fotos s’integra estretament amb Google Drive. Google Fotos faria una carpeta a Google Drive i penjaria totes les fotografies al mateix.



A partir de l’1 de juliol, la funcionalitat començarà a desaparèixer. A partir d’ara, si voleu accedir a Google Fotos a PC, haureu d’utilitzar la versió web per això. No es pot aconseguir des de Google Drive. És allà on entren els serveis com Autosync per a Google Drive.

Amb Autosync per a Google Drive, podeu sincronitzar les carpetes d'Android amb una carpeta anomenada & lsquo;Google Fotos& rsquo; a Drive. I encara millor, es pot afegir contingut a la carpeta Google Photos des de PC i es sincronitzarà automàticament a la carpeta del dispositiu.

En aquesta publicació, mostraré com configurar l'escenari esmentat anteriorment i també algunes funcions més de l'aplicació Autosync.

Baixeu Autosync per a Google Drive





Interfície d'usuari i navegació

Quan engegueu l'aplicació, us demanarà que connecteu el vostre compte de Google Drive. Després d'això, l'aplicació us portarà a la pàgina d'inici.







Parlem de la pàgina d'inici, principalment consta de tres pestanyes a la part superior. La secció predeterminada mostra el procés de sincronització, l'ús del compte de Google Drive i l'estat actual de l'aplicació. L'historial de sincronització mostra les dades sincronitzades del passat. I el més important, les carpetes de sincronització us permeten veure els parells de carpetes entre el núvol i el dispositiu.

També podeu crear carpetes noves i ajustar-les. Parlant de crear una carpeta, deixa’m mostrar com fer una i les seves opcions.

També en Guiding Tech



Com configurar les carpetes Android a sincronitzar automàticament amb OneDrive
Llegeix més




Creeu un parell de carpetes

Toqueu el botó & lsquo; + & rsquo; de la icona i se us portarà a la pantalla de creació de carpeta. Aquí heu de triar una carpeta de Google Drive. A l'exemple següent, he creat una carpeta anomenada & lsquo; Google Fotos & rsquo; a Drive i seleccionat el mateix a l'aplicació







Ara heu de seleccionar una carpeta d'un dispositiu que vulgueu sincronitzar amb la carpeta Google Photos de l'aplicació d'emmagatzematge al núvol. He seleccionat la carpeta de Facebook per a aquesta publicació. Analitzeu les opcions a continuació sobre com voleu mantenir les dues carpetes sota comprovació. Aquí hi ha diverses opcions. Ho entenguem.







Podeu triar entre les opcions següents:

& middot; Bidireccional per mantenir ambdues carpetes en sincronització

& middot; Carregueu-ho només per afegir carpetes de dispositius al núvol

& middot; Carregueu i elimineu per esborrar les imatges del PC una vegada que es pengen

& middot; Pengeu el mirall per fer una còpia exacta d'una carpeta del dispositiu al núvol

& middot; Baixeu-vos només per obtenir les imatges recentment afegides del núvol a un dispositiu

& middot; Baixeu i elimineu quan es descarreguen les imatges del núvol al dispositiu i se suprimeixen de la carpeta del núvol

& middot; La rèplica de descàrrega farà una còpia exacta d’una carpeta de núvol a un dispositiu







Aquí vaig a l’opció bidireccional, que sincronitzarà les dades simultàniament entre les dues carpetes.

A partir d’ara, sempre que descarregueu fotos des de Facebook, es penjaran automàticament a la carpeta Google Photos de Google Drive. De la mateixa manera, podeu crear més parells de carpetes per a càmeres de càmera a Google Fotos, captures de pantalla a Google Fotos, etc. Totes les dades es penjaran a la carpeta Google Photos tan bon punt arribin a la carpeta del dispositiu.




El meu consell seria anar amb la sincronització bidireccional per a la carpeta de la càmera per tal que totes les imatges carregades des del PC puguin entrar a la carpeta de la càmera del dispositiu. Per a la resta de carpetes del dispositiu, aneu amb l’opció Només càrrega.

També en Guiding Tech



Google Fotos vs Google Drive: Quin utilitzar per guardar les vostres fotos?
Llegeix més




Trieu quan s'inicia i es retarda la sincronització

A l’aplicació Autosync per a Drive, dirigiu-vos a Configuració> Autosinc i notareu diverses opcions per triar sobre com iniciar el procés de sincronització. Seleccioneu el carregador com a font d'energia si només voleu penjar imatges quan el dispositiu es carrega. I si opteu per l’opció de bateria i carregador, podeu triar en quin nivell de bateria heu d’aturar el procés de sincronització.




Si el servei Autosync us ha estat poc fiable, activeu el servei Monitor a l’opció de primer pla. Mantenirà actiu el servei i mostrarà una icona de notificació persistent. L’última opció us permet triar sincronitzar les carpetes amb Wi-Fi, Ethernet o en connexió per a mòbils.

Quant a la seguretat, Autosync us permet activar la contrasenya o l’autenticació d’empremtes digitals per accedir de forma segura. Vés a Configuració> Seguretat i activa l’opció de clau de pas. També podeu seleccionar el temps d'espera de la contrasenya i definir una contrasenya per accedir només al menú de configuració.





Còpia de seguretat i restaurar

Quan canvieu telèfons, no voldríeu tornar a configurar parells de carpetes al nou dispositiu. Per solucionar el problema, feu una còpia de seguretat de la configuració de l'aplicació a Configuració> Còpia de seguretat i generarà el fitxer de còpia de seguretat a la carpeta del dispositiu. Restaureu aquest fitxer al nou dispositiu per afegir-hi parells de carpetes.








Preu

Com haureu endevinat, l’aplicació segueix el model freemium. La versió gratuïta mostra anuncis i només permet crear un parell de carpetes. Pagueu 5 dòlars per desbloquejar totes les funcionalitats per utilitzar l’aplicació a tot el seu potencial.

També en Guiding Tech
#productivitat
Feu clic aquí per veure la nostra pàgina d’articles sobre productivitat



Sincronitza com un professional

Seguiu el mètode suggerit anteriorment i podeu sincronitzar fàcilment la biblioteca de Google Photos amb Google Drive. Al principi pot semblar confús i complicat, però estic segur que després del procés inicial, el trobarà diàriament útil.

Següent: Sabeu que també podeu sincronitzar les carpetes Android amb Dropbox. La configuració és gairebé la mateixa. Llegiu la publicació següent per veure com es fa.