Què passa quan bloqueges algú a Facebook Messenger

La gent canvia. Un dia ets millor amic d'ells, i l'endemà, ni tan sols vols escoltar el seu nom o veure el seu perfils en línia. Molts utilitzen de forma extensiva Facebook Messenger per xerrar amb amics i familiars. Què passa si no voleu seguir en contacte amb algú de Messenger?







Normalment, bloquejaríeu la persona. Però, què passa quan bloqueges algú a Facebook Messenger? Poden veure el seu estat en línia? Et poden trucar? Respondrem a totes aquestes preguntes en aquesta publicació mentre ens submergim profundament per explicar-vos què passa després de bloquejar algú a Facebook Messenger.

Comencem de seguida.







Si bloqueges algú a Messenger, et poden enviar missatges

No, no. Quan bloqueges algú, la persona no us pot enviar cap missatge. El mateix val també per al vostre costat. Significant, fins i tot, perdre el poder de enviar-los missatges. Quan obriu el fil de missatges a banda i banda, trobareu la caixa de text, la icona de la càmera i altres coses que falten a la barra inferior. En lloc d'això, seran rebuts per & lrsquo; No pots respondre a aquesta conversa & rsquo; notificació en dispositius mòbils







Al lloc web, veureu el & lsquo; Aquesta persona no està disponible & rsquo; missatge








Una persona bloquejada us pot trucar a Messenger

De nou, la resposta és que no. Si bloqueges algú a Messenger, s'aturen tot tipus d'interaccions amb ells. Afortunadament, a diferència bloqueig a WhatsApp on encara veieu els botons de trucades, Messenger amaga els botons de trucades d’àudio i de vídeo per a les dues parts.











Si bloqueges algú, suprimeix la conversa

No, no. Si no bloquegeu algú, no suprimireu el fil de conversa de cap costat. Dit d’una altra manera, les converses antigues romandran a Messenger i podreu llegir-les fins que no suprimiu el fil de xat manualment.





L'estat en línia és visible per als contactes bloquejats

Tot i que decidiu mantenir el fil de xat de la persona bloquejada, no podreu veure-ne estat actual o darrer a Messenger. I, tampoc, la persona bloquejada.

També en Guiding Tech



Els 13 millors consells i trucs de missatger de Facebook
Llegeix més




Què passa a les històries

Les històries de Facebook i Messenger són similars però diferents. Si publiqueu en una plataforma, es publicarà automàticament a l'altra plataforma mentre us nedeu configuració de privacitat.

Quan bloqueges algú a Messenger, la persona bloquejada no podrà veure les teves històries de Facebook i Messenger. Doncs si publiqueu alguna cosa a la secció Història de Facebook - si no has bloquejat la persona, tampoc no ho veuen, oblida't la història de Messenger. De la mateixa manera, no veureu la història de la persona bloquejada a Facebook o Messenger.





Pot reaccionar als missatges anteriors

Si obriu el fil de conversa d’una persona bloquejada, notareu que el botó de reacció encara és visible. Si toqueu-la, podreu veure les reaccions. Tanmateix, si toqueu qualsevol d'ells, primer rebreu la notificació que necessiteu per desbloquejar la persona.








Què passa als grups

Els xats de grup no es veuen afectats si bloqueges algú. Tots dos podreu veure els missatges dels altres en els grups comuns. Tot i això, Facebook us permet saber quan entreu en un grup on hi ha una persona a la qual heu bloquejat a Messenger com a mesura de precaució.





Es notifica a una persona quan els bloqueges

No. L’altra persona no rebrà cap notificació de cap tipus. Tot i això, perdran la capacitat de missatge o trucada com hem vist anteriorment.





Diferències entre el bloqueig de algú a Messenger i Facebook

Si creieu que bloquejar algú a Facebook o Messenger provocaria el mateix, estimat amic, esteu equivocats. Totes dues són dues coses separades. Des del primer moment, quan premeu el botó de bloqueig de Messenger, se us demanarà si voleu bloquejar els seus missatges o bé bloquejar-los també a Facebook.




El primer només els bloquejarà a Messenger, i les coses esmentades anteriorment es mantindran. No tindrà cap impacte en la vostra connexió amb ells a Facebook. És a dir, encara podreu visualitzar-ne Perfil de Facebook (mantindreu amics amb ells a Facebook) i interactueu amb ells a Facebook (comentar i com). Només quan els bloquegeu a Facebook, perdreu l’accés al seu perfil (la persona no serà amiga) i altres interaccions a Facebook, incloent-hi Messenger.





Com saber si algú t'ha bloquejat a Facebook Messenger

Per mantenir les coses privades, Facebook no informa ni fa clar que s'ha bloquejat. No obstant això, els errors com ara & lsquo; Aquesta persona no està disponible ara mateix & rsquo; o & lsquo; No podeu respondre a aquesta conversa, & rsquo; indiqueu que heu estat bloquejats. Però de nou, aquesta no és una manera exacta de saber si t’han bloquejat. Això és perquè a vegades podríeu rebre la mateixa notificació si la persona ha desactivat el seu compte de Facebook.




Consell professional: Quan algú desactivi el seu compte de Facebook, veuràs 'usuari de Facebook' al lloc del seu nom.

Una altra manera de saber si t’han bloquejat és preguntar a un amic mutu. Si poden enviar un missatge a la persona esmentada, ja ho heu encertat, heu estat bloquejat.

També en Guiding Tech
#gtanswers
Feu clic aquí per veure la nostra pàgina d’articles de gtanswers



Què passa quan desbloquegeu algú a Messenger

Si desbloquegeu la persona bloquejada, elimineu totes les restriccions i podreu interactuar amb elles a Messenger. D'aquesta manera, podeu trucar-los per trucar-los, consultar-ne l'estat i històries en línia.





Voleu rebre missatges perduts després de desbloquejar-los a Facebook Messenger

Atès que cap de les dues parts es pot fer un missatge l'un a l'altre quan s'ha bloquejat, no hi ha possibilitat de perdre missatges o recuperar-los després de desbloquejar-los.





Com bloquejar algú a Messenger

Aquí heu de fer allò que cal fer.

Bloquejar en aplicacions mòbils

Per bloquejar algú a les aplicacions d’iPhone i Android, seguiu aquests passos:

Pas 1: Inicieu Facebook Messenger i obriu el fil de xat que voleu bloquejar.

Pas 2: Toqueu el nom de la persona present a la part superior.




Pas 3: A la pantalla següent, toqueu Bloquejar. Obtindreu dues opcions. Toqueu els missatges de bloqueig.







Bloqueig al lloc web

Per això, llançar Messenger.com. Col·loqueu el ratolí sobre el contacte que voleu bloquejar i feu clic a la icona de configuració. Seleccioneu Bloquejar missatges al menú.








Desbloqueu a Messenger

Per fer-ho a les aplicacions mòbils, seguiu aquests passos:

Pas 1: Inicieu Facebook Messenger i toqueu la icona de la imatge de perfil a la part superior.




Pas 2: Toqueu l'opció Persones seguida de les persones bloquejades.







Pas 3: Toqueu Desbloquejar present al costat de la persona que voleu desbloquejar.




També en Guiding Tech



Facebook Messenger VS Messenger Lite: Quin és el que és per a vostè?
Llegeix més




Fer una pausa

El bloc és una manera estricta d’evitar les persones. Penseu amb atenció abans de bloquejar algú. Afortunadament, Facebook ofereix altres alternatives per trencar la comunicació amb els altres. Per exemple, podeu fer-ho silenciar-los o ignorar-los. Igual que el bloc, en qualsevol cas, no es notificarà a l'altra persona.

Següent: t'encanta publicar històries de Messenger? Eleveu el factor de qualitat i frescor de les vostres històries de Messenger amb aquests consells i trucs útils.